Audities Training
en nl fr

Benieuwd om PARTS te leren kennen ?
PARTS organiseert een aantal activiteiten om kennis te maken met de school en het programma.De capaciteit is beperkt, inschrijven is noodzakelijk via onze website.

Rosas repertoire A Love Supreme ©Tine Declerck
Rosas repertoire A Love Supreme ©Tine Declerck


OPEN FRIDAYS
Kandidaten kunnen PARTS bezoeken en getuige zijn van de dagelijkse werkzaamheden in de school op geselecteerde vrijdagen tussen oktober en maart 2022.
Info, data & inschrijving >>

WINTER WORKSHOPS
Kandidaten kunnen actief deelnemen aan drie lange weekends met een verscheidenheid aan workshops.
Info, data & inschrijving >>

PARTS@WORK
Wil je kennismaken met het artistieke werk van onze huidige studenten?
Bezoek PARTS@WORK, het presentatie-platform van de P.A.R.T.S.-studenten.
Info, data & inschrijving >>

TUESDAY TAKEOVERS EN LIVE Q&A SESSIES MET STUDENTEN
Hou ook onze instagram in de gaten, want P.A.R.T.S. organiseert Student Take-overs en live Q&A-sessies met onze huidige studenten.
Instagram >>

Maak kennis met de TUESDAY TAKEOVERS:
Twee keer per maand neemt een van onze huidige BA studenten 'Training' onze sociale media over, en geeft je zo een kijkje in hun leven op P.A.R.T.S. Het is een kans om uit eerste hand te zien wat onze studenten allemaal doen, zowel binnen als buiten de school, en om hen jouw vragen te stellen!

Vanaf januari 2022 zullen er VRIJDAG LIVE Q&A SESSIES georganiseerd worden door de Training studenten. Voor "alles wat je wilde weten over het leven bij P.A.R.T.S. maar bang was om te vragen".

PODCAST GENERATIE XIII
Ontdek het leven op PARTS met de documentaire podcast GXIII, een drie jaar durende reis door het leven van vijf studenten van P.A.R.T.S.
Luister >>