Audities
en nl fr

De audities voor de trainingscyclus 2019 - 2022 zijn afgerond.

De volgende cyclus loopt van 2022 tot 2025.

Audities voor deze cyclus worden gehouden tussen januari en april 2022. Meer informatie zal in het najaar van 2021 worden gepubliceerd.

DE AUDITIES VOOR DE TRAINING CYCLE 2019-2022 ZIJN AFGEROND.
Op deze pagina kan je info terugvinden betreffende de vorige audities voor de Training Cycle 2019-2022.

WELKOM
Welkom op onze informatie pagina over de audities voor het komende Training programma 2019-2022. P.A.R.T.S. laat slechts om de drie jaar studenten tussen 18 en 23 jaar toe. Het nieuwe drie jaar durende Training programma zal beginnen in september 2019 en duren tot juni 2022.

AUDITIE PROCES
De auditie voor het Training programma is opgedeeld in twee stappen:

1) Je moet je online inschrijven voor een pre-selectie; de pre-selectie wordt op verschillende dagen georganiseerd tussen tussen januari en april

2) Enkel kandidaten die gekozen zijn geweest tijdens de pre-selectie ontvangen een officiële uitnodiging waarin gedetailleerde uitleg over de finale auditie wordt meegedeeld. De finale auditie gaat door in Brussel tussen 9 en 14 april. Volledige deelname aan deze stap van het auditie proces is een vereiste om geselecteerd te kunnen worden voor de Training Cycle, dus hou die week in april zeker vrij!

Let op
Voordat je je inschrijft voor de pre-selectie, is het belangrijk om weten dat er enkele voorwaarden zijn om als student in te schrijven bij P.A.R.T.S.:
- kandidaten moeten het secundair onderwijs hebben afgerond vòòr 1 september 2019
- de kandidaten moeten tussen de 18 en 23 jaar zijn vòòr 31 december 2019
- aangezien de werktaal van de school Engels is, wordt een minimum aan Engelse taalvaardigheid verwacht (B2 of hoger in CEFR waarden)

PRE-SELECTIE DATA EN LOCATIES

De mogelijkheid tot inschrijven eindigt om 09u00 (CET) op de maandag voorafgaand aan de pre-selectie naar keuze. We raden aan om niet te wachten met inschrijven, aangezien we de inschrijvingen sluiten zodra een pre-selectie locatie zijn maximale capaciteit heeft bereikt. Als dit het geval is voor de pre-selectie met uw voorkeur, kunt u contact met ons opnemen via auditions@parts.be

Photo by Tine Declerck

PRE-SELECTIE INSCHRIJVING
Inschrijven voor één en slechts één pre-selectie moet gebeuren via het volgende on-line inschrijvingsformulier (klik om te openen). Mogelijkheid tot inschrijven eindigt om 09u00 op de maandag voorafgaand aan de pre-selectie naar keuze. Aan het einde van de inschrijving zal er gevraagd worden om on-line de inschrijvingskost te betalen om de procedure te vervolledigen.

Frequently Asked Questions
Een meer gedetailleerd overzicht van de hele auditie procedure en toelatingsvoorwaarden is beschikbaar in ons FAQ document dat hier te vinden is. Om meer informatie over het Training programma te hebben, kan je onze webpagina bezoeken. Indien je geen passend antwoord zou vinden op je vraag, aarzel dan niet om een mail te sturen naar Els De Meyer, verantwoordelijke voor Student Affairs op auditions@parts.be.

We hopen velen van jullie te zien op één van onze pre-selecties!

click for overview pre-selections dates and locations


Bijkomende Informatie

P.A.R.T.S. opent de deuren op verscheidene momenten om mogelijk toekomstige studenten de kans te geven een kijkje te nemen. Onze aankomende open days:

Open Fridays

P.A.R.T.S. opent de deuren voor jonge dansers en choreografen die overwegen deel te nemen aan de audities voor de nieuwe “Training Cycle” van 2019-2022. De Open Fridays geven de kans een kijkje te nemen in onze school en zo inzicht te verwerven in het dagelijks gebeuren van P.A.R.T.S.De Open Fridays zullen plaatsvinden op bepaalde vrijdagen in oktober, november, februari en maart waarbij slechts 5 studenten per sessie kunnen inschrijven. Als je wilt deelnemen of meer informatie wenst, klik dan op de volgende link "Open Fridays".

PARTS@WORK

Studenten hebben altijd de mogelijkheid om hun werk te tonen. De PARTS@WORKS voorstellingen zijn gewijd aan het geven van een platform. Voor meer informatie over toekomstige PARTS@WORK, hier klikken.