Contact
en nl fr


PARTS is gelegen in Vorst, 2km ten zuiden van Brussel-stad.

Hoe PARTS te bereiken met het openbaar vervoer:

Vanuit Brussel-Centrum: neem een tram/metro tot aan het Zuidstation.

Vanaf het Zuidstation: neem tram 82 richting Drogenbos Kasteel, en stap af aan de halte Union. PARTS ligt op 50m van de tramhalte: volg de straat in de richting waarin de tram reed, en je komt vanzelf voorbij de school.

Vanaf Louiza: neem tram 97 richting Dieweg, en stap af aan halte Union.PARTS ligt op 50m van de tramhalte: volg de straat in de richting waarin de tram reed, en je komt vanzelf voorbij de school.

Hoe PARTS te bereiken met de auto:

Vanuit het centrum van Brussel: rijd naar het Zuidstation en neem de straat die links van het station loopt (Fonsnylaan). Deze straat gaat over in de Van Volxemlaan. PARTs ligt op 2 km van het station, aan de rechterzijde.

Vanop de autosnelweg: neem de Ring rond Brussel, richting Charleroi als u uit het noorden komt, richting Gent als u uit het zuiden komt. Neem afrit 17 'Anderlecht Industrielaan'. Volg de richting 'Centrum' tot de 3e verkeerslichten (kruispunt 'Paepsem'). Draai rechts af (Paepsemlaan), rij onder de spoorbruggen door tot het volgende kruispunt. Draai daar links af (Luttrebruglaan) en volg tot de volgende verkeerslichten. Daar draait u rechts de Van Volxemlaan op. PARTS ligt 500m verder aan de rechterkant.

Adres

P.A.R.T.S. - Performing Arts Research and Training Studios vzw
Van Volxemlaan 1641
190 Brussel
Belgiƫ
Tel: (32) 02-344 55 98

E-mail

mail@parts.be of voornaam.achternaam@parts.be

Bezoek de pagina van het team voor de namen.

Nieuwsbrief

Als u informatie wilt ontvangen over optredens, audities en open lessen van P.A.R.T.S., vul dan dit formulier in.