Manufacture

PARTS is een initiatief van Rosas en De Munt. De school wordt gesubsidieerd door het Ministerie van Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap en krijgt aanvullende financiële steun van het netwerk [DNA]. [DNA] wordt gesteund door de Europese Commissie (Programma Cultuur). PARTS en Hes-so/La Manufacture (Lausanne, CH) zijn partnerinstituten in de hogere opleiding hedendaagse dans voor de periode 2013-2017.

Zomervakantie 2015

De kantoren van PARTS zijn gesloten tot 17 augustus.
Voor vragen rond de SummerSchool kan je mailen naar summerschool@parts.be

PARTS wenst iedereen een fijne zomer!

 

SPECIAAL AANBOD: open trainingslessen met Laura Aris van 7 tot 25 september

In september geeft Laura Aris een reeks danslessen 'Power sources' die ook toegankelijk is voor gevorderde of professionele dansers.
Klik hier voor meer informatie.

 

SummerSchool 2015 - programma online!

Van 13 juli tot 14 augustus organiseert PARTS de jaarlijkse SummerSchool, met lessen yoga, klassieke en hedendaagse dans, en workshops beweging, compositie en repertoire van Anne Teresa De Keersmaeker. Het volledige programma staat online en de inschrijvingen zijn geopend. DE eerste lessen en workshops zijn al volzet, dus wacht niet te lang!
Alle informatie staat op de pagina Zomerprojecten

 

PARTS mailing lijst

Wil je op de hoogte gehouden worden van voorstellingen, audities en open lessen op PARTS?
Klik hier om je in te schrijven.

 

Anne Teresa De Keersmaeker

PARTS werd opgericht in 1994 door choreografe Anne Teresa De Keersmaeker en Bernard foccroulle, directeur van de nationale opera De Munt. Onder de nieuwe directie van Peter De Caluwe blijft de Munt een structurele partner van PARTS. Voor meer informatie over de activiteiten van De Munt, ga naar www.demunt.be.
Anne Teresa De Keersmaeker is directeur van PARTS vanaf de oprichting. Haar artistieke visie en werk, ontwikkeld sinds 1982, zijn een permanente bron van inspiratie voor het pedagogisch programma van PARTS. Voor meer achtergrond over het programma, ga naar de presentatie van de school. Voor meer informatie over het choreografisch werk van Anne Teresa De Keersmaeker en het Rosas-gezelschap, ga naar www.rosas.be

test