P.A.R.T.S. 20

 

 

opening ceremony: Anne Teresa De Keersmaeker, Theo Van Rompay

opening reception: Bernard Foccroulle, Anne Teresa De Keersmaeker, Pina Bausch, Dominique Duszynski

 

 

 

 

 

 Manufacture

PARTS is een initiatief van Rosas en De Munt. De school wordt gesubsidieerd door het Ministerie van Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap en krijgt aanvullende financiële steun van het netwerk [DNA]. [DNA] wordt gesteund door de Europese Commissie (Programma Cultuur). PARTS en Hes-so/La Manufacture (Lausanne, CH) zijn partnerinstituten in de hogere opleiding hedendaagse dans voor de periode 2013-2017.

4 september 2015: PARTS is 20 jaar!

Het is exact 20 jaar geleden dat PARTS zijn deuren opende. Dat  wordt het komende academiejaar uitgebreid gevierd.

Lees verder... 

 

19 en 20 september '15 - Open Monumentendag

PARTS en Rosas nemen deel aan de Open Monumentendagen van het Brussels Gewest, die dit jaar focussen op ateliers, fabrieken en kantoren. De gebouwen van PARTS en Rosas zijn gevestigd in een voormalige industriële wasserij.

Lees verder... 

 

 

PARTS 2015-2016

Een nieuw schooljaar dient zich aan. Het programma Research Studios begon op 24 augustus, het 3e jaar van de Training cyclus start op 31 augustus.
Lees verder 

 

SPECIAAL AANBOD: open trainingslessen met Laura Aris van 7 tot 25 september

In september geeft Laura Aris een reeks danslessen 'Power sources' die ook toegankelijk is voor gevorderde of professionele dansers.
Klik hier voor meer informatie.

 

Informele presentaties 'PARTS @ WORK'

Kijk hier voor data en programma's voor publieke presentaties van werk van studenten dit najaar.

 

PARTS mailing lijst

Wil je op de hoogte gehouden worden van voorstellingen, audities en open lessen op PARTS?
Klik hier om je in te schrijven.

 

Anne Teresa De Keersmaeker

PARTS werd opgericht in 1994 door choreografe Anne Teresa De Keersmaeker en Bernard foccroulle, directeur van de nationale opera De Munt. Onder de nieuwe directie van Peter De Caluwe blijft de Munt een structurele partner van PARTS. Voor meer informatie over de activiteiten van De Munt, ga naar www.demunt.be.
Anne Teresa De Keersmaeker is directeur van PARTS vanaf de oprichting. Haar artistieke visie en werk, ontwikkeld sinds 1982, zijn een permanente bron van inspiratie voor het pedagogisch programma van PARTS. Voor meer achtergrond over het programma, ga naar de presentatie van de school. Voor meer informatie over het choreografisch werk van Anne Teresa De Keersmaeker en het Rosas-gezelschap, ga naar www.rosas.be

test