PARTS @ WORK

PARTS @ WORK is een reeks informele studiopresentaties van werk dat in de school is gemaakt.
Noteer alvast de volgende datum in je agenda: PARTS @ WORK #3: Zondag 25 Oktober.
Wil je meer weten over onze eerste succesvolle editie? Klik hier.

 

PARTS Audities voor de "Training Cycle"

Het nieuwe PARTS Training Cycle programma zal starten in September 2016 en duurt tot Juni 2019.  Het curriculum duurt drie jaar. Slechts elke drie jaar zijn er audities voor dit programma.  Alle pre-selectie data en de finale auditie data kan je hier vinden.

 

Opening schooljaar 2015-2016

Op dinsdag 8 september opende PARTS het nieuwe schooljaar 2015-2016 en het feestjaar voor zijn 20-jarige bestaan. Voor een publiek van een 150-tal genodigden, werd de verjaardag opgeluisterd met een aantal toespraken.

Lees verder... 

 

4 september 2015: PARTS is 20 jaar!

Het is exact 20 jaar geleden dat PARTS zijn deuren opende. Dat  wordt het komende academiejaar uitgebreid gevierd.

Lees verder... 

 

PARTS 2015-2016

Een nieuw schooljaar dient zich aan. Het programma Research Studios begon op 24 augustus, het 3e jaar van de Training cyclus start op 31 augustus.
Lees verder 

 

PARTS mailing lijst

Wil je op de hoogte gehouden worden van voorstellingen, audities en open lessen op PARTS?
Klik hier om je in te schrijven.

 

Anne Teresa De Keersmaeker

PARTS werd opgericht in 1994 door choreografe Anne Teresa De Keersmaeker en Bernard foccroulle, directeur van de nationale opera De Munt. Onder de nieuwe directie van Peter De Caluwe blijft de Munt een structurele partner van PARTS. Voor meer informatie over de activiteiten van De Munt, ga naar www.demunt.be.
Anne Teresa De Keersmaeker is directeur van PARTS vanaf de oprichting. Haar artistieke visie en werk, ontwikkeld sinds 1982, zijn een permanente bron van inspiratie voor het pedagogisch programma van PARTS. Voor meer achtergrond over het programma, ga naar de presentatie van de school. Voor meer informatie over het choreografisch werk van Anne Teresa De Keersmaeker en het Rosas-gezelschap, ga naar www.rosas.be


 

  Manufacture

 

PARTS was founded by Rosas and De Munt/La Monnaie. The school is funded by the Ministry of Education of the Flemish Community and receives additional support from the network [DNA]. [DNA] is funded by the European Commission (Culture Program). PARTS and HES-SO/Manufacture (Lausanne, CH) are 2013-2017 partner institutions for higher education in contemporary dance.

 


 

PARTS@WORK, ‘Clouds after Cranach’ - 1st part (William Forsythe) - photo: Tine Declerck

 

PARTS Audition

 

 

 

P.A.R.T.S. 20

 

 

opening ceremony: Anne Teresa De Keersmaeker, Theo Van Rompay

opening reception: Bernard Foccroulle, Anne Teresa De Keersmaeker, Pina Bausch, Dominique Duszynski

test