School for contemporary dance
en nl fr
School voor hedendaagse dans

Agenda

Nieuws

Picture-by-wp Zimmer-2

STUDIOS residentie in workspace wpZimmer

De afgelopen week hadden de studenten van STUDIOS een residentie in kunstenwerkplaats wpZimmer in Antwerpen, in het kader van het vak 'Contextual labs'.Ze volgden er een werkprogramma waarin verschillende medewerkers van wpZImmer hun expertise deelden met de studenten. Op het programma stonden gesprekken met het artistieke team over de missie en werking van het huis, een masterclass over communicatie rond artistiek werk, een masterclass over het opzetten en beheren van eigen producties, en een tweedaagse inleiding in de podiumtechniek (licht en geluid). Hierbij enkele foto's van hun werk en studio-experimenten.

Lees meer
PARTS WORK2-26.01.2020-photo-Olympe-Tits

P.A.R.T.S. zoekt een fulltime medewerker Planning & Productie (m/v/x) - spoedige indiensttreding

P.A.R.T.S. is een internationale school voor hedendaagse dans in Brussel. De studentengemeenschap bestaat uit een 50-tal studenten met een zeer diverse achtergrond. P.A.R.T.S. organiseert twee dansopleidingen: Training is een driejarig Bachelorprogramma voor aspirant-dansers en choreografen, STUDIOS is een tweejarig Masterprogramma met focus op jonge makers. P.A.R.T.S is sterk verankerd in het artistieke werkveld en werkt met een ruim netwerk van gastdocenten en kunstenaars.

Lees meer
Gate2

Word een Vriend van P.A.R.T.S.

Onze studenten komen uit alle hoeken van de wereld, ze zijn divers in ethnie, gender, cultureel milieu. En hun ouders bekleden uiteenlopende posities in de samenleving. Sommigen kunnen zonder probleem de studiekosten van hun dochter of zoon op zich nemen, voor anderen is dat een onmogelijke hindernis.PARTS selecteert studenten uitsluitend op basis van talent. Om de toegang tot de school te kunnen verzekeren voor àlle geselecteerden, werd de P.A.R.T.S.FOUNDATION opgericht. Zij heeft maar één doel: financiële middelen vergaren voor studiebeurzen voor onze studenten. En jij kan ons helpen!Lees meer hier.

Lees meer

Nieuwsbrief

Als u informatie wilt ontvangen over optredens, audities en open lessen van P.A.R.T.S., vul dan het formulier in.

Inschrijven

Contact

P.A.R.T.S. - Performing Arts Research and Training Studios vzw

Av. Van Volxemlaan 164
1190 Brussels
Belgium

+32 2 344 55 98
mail@parts.be

Meer P.A.R.T.S.