SUMMERSCHOOL 2017, 10 Juli – 11 Augustus

Op 10 Juli gaat de achtste editie van Summerschool van start. De summerschool wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Tijdens een vijf week durend programma zal het mogelijk zijn om deel te nemen aan

-       5-daagse clusters van 3 lessen: yoga, hedendaags en workshop;

-       5-daagse workshop: intensief begeleide minicreaties;

-       Lessen à la carte

Ook binnen deze nieuwe structuur blijven we de verschillende levels (beginners, Intermediate en Advanced) aangehouden. Het volledige programma wordt in Februari bekend gemaakt.  Inschrijven is mogelijk vanaf 1 maart 2017.

 

SUMMER STUDIOS

PARTS en Rosas stellen in Juli en Augustus hun dansstudio’s ter beschikking van choreografen.

Iedereen die op een professionele manier met hedendaagse dans bezig is, kan een aanvraag indienen om de dansstudio’s te gebruiken. Stuur ons een uitgebreid dossier over het project waaraan gewerkt wordt. Het kan gaan om research ter voorbereiding van een nieuwe productie. Het kan gaan om een deel van de repetitieperiode van een bepaalde productie. Het kan ook een project zijn dat n.a.v. de Summer Studios op touw wordt gezet. Voor ons is essentieel dat het om een creatief proces gaat.

De Summer Studios bieden professioneel uitgeruste dansstudio’s (zwevende vloer, danstapijt, spiegels, geluidsinstallatie, televisie, dvd speler).

Als je graag zou deelnemen aan onze Summerschool,kun je dit ook combineren met een avond repetitieblok in de Summerstudios.

Om je kandidaat te stellen vul je dit formulier in. Deadline is 27 april, je krijgt begin juni antwoord.

 

Met de steun van de Vlaamse Gemeenschapscommissie en [DNA] Departures and Arrivals, gecofinancierd door het Creative Europe programma van de Europese Commissie.

 

 

SUMMER SCHOOL

 Dit jaar vindt de Summerschool plaats van 10 juli tot 11 augustus, in samenwerking met Rosas. De focus van de Summerschool ligt op het repertoire van Anne Teresa De Keersmaeker en  op de persoonlijke artistieke visies van een groep kunstenaars die regelmatig lesgeeft op PARTS. De Summerschool bestaat uit lessen en workshops voor professionele dansers, dansstudenten én dansamateurs. 

Het is een unieke kans om met de docenten van PARTS te werken!

 

 

WIE KAN DEELNEMEN?

De lessen en workshops staan open voor deelnemers met verschillende niveaus van ervaring:

Basic : voorm ensne die houden van dansen en die al dan niet ervaring hebben met hedendaagse dans 

Intermediate : dansstudenten die al een zekere kennis en training in hedendaagse dans hebben opgebouwd. 

Advanced : mensen die een voltijdse dansopleiding afgerond hebben of die studeren aan een gekende Europese of amerikaasne dansschool. 

 

! Als je niet precies weet bij welk niveau je jezelf moet rekenen, schrijf naar summerschool@parts.be vraag om advies! 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

# De Summer School begint op 10 juli en eindigt op 11 augustus. Er vinden geen activiteiten plaats op zaterdag en zondag.

#Om voor iedereen een zo goed mogelijke ervaring te verzekeren, kan je enkel deelnemen als je aanwezig kan zijn gedurende de gehele periode van de gekozen les of workshop.

#The working language is English.

# Het is mogelijk om een dagelijkse macrobiotische lunch te nemen tegen de prijs van € 50,- per week. Lunch bestaat uit een hoofdgerecht en een keuze tussen soep of dessert. Er dient per week op voorhand ingeschreven te worden voor de macrobiotische lunch.

#PARTS voorziet geen accommodatie, maar kan wel helpen een slaapplaats te vinden bij studenten, ex-studenten en jeugdherbergen. Stuur een e-mail naar summerschool@parts.be vanaf 1 juni voor hulp.

 

INSCHRIJVING

Inschrijvingen zijn mogelijk vanaf eind februari.


Enkele dagen later ontvangt u een bericht van ons met de bevestiging van uw inschrijving, de bevestiging van de prijs van uw deelname en de instructies voor betaling. 


Betalingen moeten binnen twee dagen na de bevestiging gebeuren. 


Uw registratie is pas geldig vanaf het moment dat wij het bedrag van uw betaling hebben ontvangen. U kan het proces versnellen door ons een kopie van uw bewijs van betaling te sturen.

 

Er is geen deadline voor de inschrijving. Zolang er plaatsen zijn kan je je inschrijven. Kijk op het overzicht voor welke lessen en workshops er nog plaats is.

 

 

PRIJZEN

Meer informatie in februari

 

KORTINGEN

* Als je je inschrijft voor een workshop en een les in dezelfde week, geldt een korting van 20%.

* Als je je inschrijft voor workshops en/of lessen in drie of meer verschillende weken, geldt een korting van 50% voor de workshops/lessen van de goedkoopste week.

* Indien je deelnam aan de Summer School in  2010, 2011, 2012, 2014, 2015 of 2016 hoef je geen registratiekosten betalen.

* Oud-studenten van PARTS betalen geen registratiekosten.

 

 ANNULATIEPROCEDURE

Indien je ingeschreven bent en betaald hebt, maar je deelname moet annuleren, gelden de volgende regels:
- bij annulatie meer dan 15 dagen voor de start van de eerste workshop waaraan je deelneemt, zal 50% van het inschrijvingsgeld worden terugbetaald.

- bij annulatie minder dan 15 dagen voor de start van uw eerste workshop, kan het inschrijvingsgeld niet worden terugbetaald.

Jammer genoeg kan er niet van deze regels worden afgeweken, ook niet in geval van overmacht. (bv: blessures, ...)

 

VERDERE INFORMATIE?

Voor verdere vragen, gelieve een email te sturen naar summerschool@parts.be.

 

De SummerSchool is een activiteit in het kader van het project [DNA] DEPARTURES AND ARRIVALS, met steun van het Creative Europe programma van de Europese Commissie.

test