Summer Studios 2014

Rosas en P.A.R.T.S. stellen tussen 14 juli en 15 augustus hun dansstudio’s ter beschikking van choreografen.

Iedereen die op een professionele manier met hedendaagse dans bezig is, kan een aanvraag indienen om de dansstudio’s te gebruiken. Stuur ons een uitgebreid dossier over het project waaraan gewerkt wordt. Het kan gaan om research ter voorbereiding van een nieuwe productie. Het kan gaan om een deel van de repetitieperiode van een bepaalde productie. Het kan ook een project zijn dat n.a.v. de Summer Studio's op touw wordt gezet. Voor ons is essentieel dat het om een creatief proces gaat.

De Summer Studio’s bieden professioneel uitgeruste dansstudio’s (zwevende vloer, danstapijt, spiegels, geluidsinstallatie, televisie, dvd speler), en elke ochtend een les yoga of techniek, gegeven door een ervaren leraar (gratis toegankelijk voor deelnemers, open voor buitenstaanders zolang er plaatsen zijn).

Stuur je aanvraag met ingevuld inschrijvingsformulier (download) naar summerstudios@rosas.be voor 12 mei 2014. Je krijgt een antwoord over de aanvraag begin juni.

Rosas & P.A.R.T.S., Summer Studios, Van Volxemlaan 164, 1190 Brussel, summerstudios@rosas.be

T +32 (0)2 344 55 98 • F +32 (0)2 343 53 52 • www.rosas.be | www.parts.be
Met de steun van de Vlaamse Gemeenschapscommissie.


SummerSchool 2014

In de zomer van 2014 organiseert P.A.R.T.S. de 5de editie van de Summer School. De lessen en workshops vinden plaats van 14 juli tot 15 augustus.
Meer informatie volgt snel.

test