photo Bart Grietens

photo Bart Grietens

 

 

 

 Manufacture

PARTS is een initiatief van Rosas en De Munt. De school wordt gesubsidieerd door het Ministerie van Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap en krijgt aanvullende financiële steun van het netwerk [DNA]. [DNA] wordt gesteund door de Europese Commissie (Programma Cultuur). PARTS en Hes-so/La Manufacture (Lausanne, CH) zijn partnerinstituten in de hogere opleiding hedendaagse dans voor de periode 2013-2017.

Lezing François Jullien 1/9

Op 1 september komt de Franse filosoof en sinoloog François Jullien naar PARTS voor een lezing voor polyfonie. Deze lezing is open voor het publiek.
Lees verder... 

 

PARTS 2015-2016

Een nieuw schooljaar dient zich aan. Het programma Research Studios begon op 24 augustus, het 3e jaar van de Training cyclus start op 31 augustus.
Lees verder 

 

SPECIAAL AANBOD: open trainingslessen met Laura Aris van 7 tot 25 september

In september geeft Laura Aris een reeks danslessen 'Power sources' die ook toegankelijk is voor gevorderde of professionele dansers.
Klik hier voor meer informatie.

 

Informele presentaties 'parts@work'

Kijk hier voor data en programma's voor publieke presentaties van werk van studenten dit najaar.

 

PARTS mailing lijst

Wil je op de hoogte gehouden worden van voorstellingen, audities en open lessen op PARTS?
Klik hier om je in te schrijven.

 

Anne Teresa De Keersmaeker

PARTS werd opgericht in 1994 door choreografe Anne Teresa De Keersmaeker en Bernard foccroulle, directeur van de nationale opera De Munt. Onder de nieuwe directie van Peter De Caluwe blijft de Munt een structurele partner van PARTS. Voor meer informatie over de activiteiten van De Munt, ga naar www.demunt.be.
Anne Teresa De Keersmaeker is directeur van PARTS vanaf de oprichting. Haar artistieke visie en werk, ontwikkeld sinds 1982, zijn een permanente bron van inspiratie voor het pedagogisch programma van PARTS. Voor meer achtergrond over het programma, ga naar de presentatie van de school. Voor meer informatie over het choreografisch werk van Anne Teresa De Keersmaeker en het Rosas-gezelschap, ga naar www.rosas.be

test